• Сайт за смешни и забавни вицове, бисери и лафове, подбрани по категории и популярност.

  понеделник, 9 октомври 2017 г.

  [ВИЦОВЕ] - Тираджия

  Тираджия правил дълго време курсове в арабските страни. Когато вече тръгнал с камиона си да се прибира, вече бил толкова загорял за жена, че две не виждал. Още при влизането в нашата родна страна, веднага започнал да се оглежда за магистрални прост*тутки или стопаджийки. Не след дълго късмета му се усмихнал. На магистралата, махала на автостоп засукана мадама, облечена в оскъдни дрехи. Тираджията набил спирачки на момента и спрял до нея. Изгледал я с палав поглед и казал:
  – Слушай, маце, много съм загорял и ако се отчетеш подобаващо, ще те закарам дори и на луната. Ако не си съгласна, търси си друг превоз.
  – Слушай, готин! – казала момата.
  – Страшно много бързам, затова ще се отчета повече от подобаващо. Само ме закарай по-бързо.
  Шофьора потрил доволно ръце и качил момичето. Потеглили и той започнал да се оглежда за крайпътна горичка или гъст храсталак. За лош късмет, от двете страни на магистралата било само равно поле. На края тираджияъа не издържал и спрял камиона в аварийната лента, скочил от кабината и казал на мацката:
  – Давай, тука ще бъде!
  – Къде тука бе, сладур? – учудено попитала тя.
  – Ще видиш! – намигнал шофьора и извадил едно одеяло. Постлал го под камиона и нетърпеливо подал ръка на момата да слиза.
  Двамата отишли под камиона и се отдали на див с*кс. След около час, над главите им се чуло бръмчене на друг камион и някой подвикнал:
  – Какво става, колега?
  – Ами, имам проблем със съединителя, затова го притягам! – отговорил тираджията, без дори да се откъсне от заниманието си.
  – Аха, ясно! – чул се замислен глас отгоре.
  – Я, най-добре си притегни ръчната спирачка, че виж къде ти е отишъл камиона, чак на километър по-надолу…
  [ВИЦОВЕ] - Тираджия

  Мобилни вицове

  Мобилни вицове