ГОРЕЩО! Най-големият бюст на Англия дойде в България..

На абсолютно реална атракция се радват гостите и жителите на село Левски, Плевенско. Най-надарената британка се премести в България и вече радва феновете на пищните форми с бюст, за който мнозина могат да й завидят.
51-годишната Шарън Пъркинс от малка е мечтала да прилича на Памела Андерсън. През 2014 година прави първата си пластична операция, за да сбъдне тази дългоочаквана мечта.
ГОРЕЩО! Най-големият бюст на Англия дойде в България..

Толкова й харесва да е с пищни форми, че се решава и на втора стъпка — напомпва деколтето с 1500 кубика силикон. Въпреки жертвите, които прави, определено е доволна от резултата.
Блондинката успява да надмине Деби Деламар, която доскоро бе считана за шампионка на Острова с размер 30 КК. За разлика от нея, Шарън е с впечатляващите 32 ММ, които са направо легендарни. 
Русото изкушение се развело наскоро с дългогодишния си съпруг. Не след дълго и без никакви колебания тя реши дори да се премести в България.
Заедно с приятеля си Карл Хамилтън държат хотел край гара Левски, а освен че забавляват гостите с военни игри и пейнтбол, Шарън сама по себе си е истинска атракция с пищните си форми. 
Тя е едно истинско бижу за очите на своя приятел, а и не само за него.
Споделете, ако смятате, че тези гърди са истинска атракция!